Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2018 22:27 - Любов от пръв поглед.
Автор: corsicasky Категория: Забавление   
Прочетен: 332 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Секс за една нощ или сериозна връзка - търговия на едро или на дребно ?

image

Съществуват различни статистики, основани на анкети, относно времето между първата любовна среща и първият сексуален контакт. По правило можете се стремят да скъсят времето за опознаване, а жените - да го удължат.
Понякога продължителността на "периода на опознаване" зависи от обективни причини.
В други случаи жените фабрикуват "обективни причини". Като например информиране за финансовото състояние на "кавалера" : до колко мъжът е платежоспособен и до колко я харесва, до колко е склонен да сподели с нея своите пари.

Съотношението между тези две "качества" жените наричат Характер на мъжът.
Естествено, мъж с доходи колкото за собствената му издръжка, практически няма какво материално да сподели с една жена, колкото и да я харесва. Също като роб, който работи и изкарва блага, колкото той самият да оцелее, и носи само досада и отегчение на господаря си. Увери ли се жената, че мъжът няма да сподели с нея финансите, които са споделяли предишните й кавалери, тя казва, че не й подхожда по характер.

image

До известна степен зависи и от подходът на мъжът, така наречените "играчи" постигат за няколко часа "секс за една нощ".
"Секс за една нощ" или "секс без обвързване" до голяма степен се възприема от жената като унизителна за нея практика, защото след тази нощ мъжът насочва вниманието и желанията си към други жени, и не иска да се среща повече с нея.
Мъже, търсещи секс за една нощ, се наричат "играчи", в противовес на предлагащите сериозна връзка, наречени "балъци".
Голяма роля за бързо склоняване на жената към секс и различни сексуални практики играе различният социален статус между нея и мъжете, които предлагат - колкото техният обществен и материален статут е по - голям, толкова по - лесно се съгласява жената.

image

Така например звездите от ранга на  групи като "Кис", или Джон Бон Джоуви не ходят на срещи - обратно, жените отиват на кастинг при тях. Най - често това се случва в техните каравани по време на турне, когато на ден сменят по - 5 - 6 партньорки, или за едно турне рок звездите имат секс с повече жени, отколкото повечето мъже за цял живот.

image

Кои фактори определят това женско влечение към богатите и известните, е повече от интересна тема. Със сигурност те не са нито по - умни, нито по - красиви от милионите небогати и неизвестни мъже по света.
Нещо повече, ако нормален мъж демонстрира продължително време интелект пред жена, без да й предложи нищо материално, тя се ядосва и си тръгва, сортирайки интелигентният бедняк като най - ниско ниво в обществото - защото от него за нея няма никаква материална полза.
Какви възможности остават на бедняка, за да си намери жена дори за еднократен секс, или пък за сериозна връзка, с която да задоволи биологичните си желания за съвкупление и размножение, ще разгледам подробно в следващата си публикация.




Тагове:   жени,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: corsicasky
Категория: Забавление
Прочетен: 26189
Постинги: 11
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930